ПоШуК

               
Кого я хочу? Озирнулася навколо–
дають поради в інтернеті різні школи.

Щоб чоловік  з'явився - діяти потрібно:
придбати капці чоловічі необхідно,

покласти в сумочку рожок для черевиків,
на стіну вішати світлини мрій великих,

завжди, щоб парами взуття стояло вдома,
читати мантри, пошукати з ким знайома,

на різні сайти подаватися знайомства,
та невідомо – щастя буде, долі помста?

Мерщій заповнюю анкету: стать жіноча,
а потім зовнішність: блакитно-сірі очі,

курносий ніс, завжди з рум'янцем біле личко,
веснянки сонячні, що по весні так личать,

та сяє посмішка, волосся кучеряве,
середній зріст, струнка, характер маю жвавий,

поважно-ввічлива, нема поганих звичок,
від забобонів вільна, іскру запальнички,

як господарка маю, і тендітність жінки –
відчую зразу, як принцеса горошинку.

Де ж принц мій є - на білій яхті, білих конях?
Той, щоб тримав тривалий час любов в полоні.

Нехай заморський, чи місцевий до вподоби –
з душею рідною – прикмета є особа.

Поміркувала: треба вдома не сидіти.
Та озирнутися, напругу відпустити.

Так і зробила – я згадала, що сусіди
нові – купили площу бабці Іраїди.

В очник підгледіла – сусід мій чоловіче  -
літА і зовнішність душі моїй так личать.

Беру прояву – ініціативу в руки –
Знайомство, зустрічі – самотні щезли муки…

Чи по бажанню Бога, бо вже рОки линуть?
Чи по прикметам один одного знайшли ми.               

                01.06.2018               


Рецензии