Звiздар

Ввечері зазвичай захід-вранці схід
місця розташування сонце не змінює
та йде кругообігом циклічний хід
космічним теплом землю освітлює...
І зірки горять не тільки для носолоди
вони ховають від очей зашифровані сузір'ї
і тільки кваліфіковані звіздарі знають коди
розглядують їх старанно і ретельно в надвечір'ї...
І в найближчий рік свою долю ми дізнаємося
і будемо виріти ким то спрогнозованим чудесам
але все до біса покотиться якщо закохаємося
всі розрахунки їх будут тільки на сміх курам...


Рецензии