будьмо радi

Буду жити до путя
Зароблю багато грошей

щоб кожин день мого життя
дався милим і  хорошим
Щоб сонечко сміялось з висоти
Щоб рікою щастячко лилось для красоти
Щоб раділи зімной люди
 був  щасливим  зімной ТИ
Тоді і я щаслива буду


Рецензии