Пасхальное

Христос  Воскресе!
Мертвые ожили.
Христос  Воскресе!
Смерти прерван ход.
Христос  Воскресе!
День тысячелетий.
И Ангелы трубили всем исход.
Христос  Воскресе!
Ад  разверз врата!
И Сын пришел за душами земными.
Христос  Воскресе!
Громко немота,
Запела голосами не своими.
Отцу и Сыну, Слава ныне, присно.
Со Святым Духом, во веки всегда.
Обитель неба радует Отчизну.
И смерть над душами невластна  никогда!
Аминь.

08.04.2018, Хрипань


Рецензии