Ой, замало, замало часу

Ой, замало, замало часу.
Ой, замало, замало слів.
Та кущі в духмяних прикрасах
Суховій ще не спопелив…

І бракує мені відваги,
А йому увірвався терпець.
А зелені гілки так спрагло
Линуть к сонцю... Все нанівець.

Я на прірву оцю чекала.
Добігає, спливає час.
Мені митей оцих замало,
Що лишились в долонях у нас...



31.05.18


Рецензии