Мереживо

У мене свій світ
Я « в будиночку»
Я з миром у мирі живу
І, маю всього лиш хвилиночку
Згадати,  про  дикість – війну…
Ніч стерла усі розбіжності
І, серце завмерло від ніжності:
Я бачу планету живу…
Ми з вами – суцільне мереживо!
Земля нами густо мережена
Ми, зіткані Богом
Ми – діточки
Ми – тонкі чуттєві ниточки
Ми – рвемося
Ми – вмираємо
Себе досконало  не знаємо
У кожного  з нас - своє   пекло
І, кожен із нас  – у раю!
Уже, не скажу : Я  «в будиночку»
Німію  в глухому жалю…
Згадавши, лише на хвилиночку
Про дику безжальну війну…
Ми з вами – суспільне мереживо
Земля нами густо мережена
У кожного з нас  - своє   пекло
І, кожен із нас  – у раю!
19.05.2018


Рецензии