Тебе сам Червень привiтав - укр. мова

За вікном пташки співають,
Всіх найкраще соловей,
Це вони тебе вітають,
Твій сьогодні ювілей!

На небі місяць-молодик
Затримався до ранку,
Він привітав тебе і зник
За зоряну фіранку.

Як роси-мрійниці блищать,
Розгойдують їх трави.
Нехай щастить! Тебе вітать
З'явились роси вправно.

Тебе сам Червень привітав,
Все добре, вір, здійсниться,
В долонях теплих він тримав
Солодкі полуниці.


Рецензии