Не залишай мене, матусенько, не треба!

- "Не залишай мене,
   матусенько - не треба!
   Бо ще маленький я-
   Без тебе пропаду!
   Прошу, дай шанс мені,
   побути біля тебе.
   Дай час  мені,
   я швидко підросту.

   Летить колючий сніг.
   Похмуре сіре небо.
   І мороз лютий,
   моє тільце дістає.
  - Не залишай мене,
   Матусенько,-не треба!
   Ти ж в муках породила-
   Я дитя твоє!


   Все кличу:
 - Матінко! Рідненька!
   Вже й крик зникає,
   і тіло моє терпне, замерзає.
   Не покидай мене!
   Я ж твій синок маленький!
   Та твої очі, лиш образа  застеляє!"
    31. 05. 2018р.


Рецензии