Бiлявкам...

СЬОГОДНІ (31 травня) МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БІЛЯВОК ...
Ексклюзивне Вітання вам цим твіримом:

Коли в тебе голова є біла –
ти весела і смілива!
Адже білий – колір ідеальний,
магнетично-притягальний!

В думці Мерілін Монро внікальна,
еротично-сексуальна.
Сам Хічкок любив лише блондинок:
і акторок, й балеринок:

Героїні його фільмів – Бергман,
Келлі, Новак, Сейнт та Хендран.
В своїх ролях/стрічках вельми вправних!
Білий – синтез кольорів наявних,

холод, чистота у нім й невинність,
і характер, і надійність!
Навіть після брюнет-фарбування,
те не підлягає відмиванню?

Писано 31 травня 2018 р. 09:14 м. Київ


Рецензии