напишемо ми писню про кохання

напишемо ми пісню про кохання
Надія Князєва 3 http://www.stihi.ru/2018/05/13/1304

Напишемо ми пісню про кохання!
Віршами переповнені блокноти.
Ти музику до слів лиш підбери,
і хтось їх проспіває в день весняний..

А в хаті тепло, затишно і тихо
І будуть танути в травневий вечір свічки
від слів моїх, що падають так світло
на музику твою, що душі всім  лікує.

А в білу  ніч заллються солов'ї
про те, що щастя є під небесами.
Давай напишемо ми пісню про кохання
І заспіваємо своїми голосами!


Рецензии