Гiмн школи села Верхне Водяне -песня-

Де Апшиці води грайливі,
й Кичера під небом віків,
у школі, охочі й кмітливі,
вчимося — на радість батьків.
Молитви нам слово — пророче.
Святиня — батьків заповіт.
В дорозі підтримай нас, Отче,
що нею вступили у світ!

Приспів:
Водяному Верхньому -
юності привіт!
Школі — гімн удячливий
і “Многая літ!..”
(2 рази)

Свічадо нам — школи знамено,
є прикладом випускники.
Нам Бадюла праця знаменна,
і Гамору ми земляки.
Хай блиск Минешура довкола
нам буде, і сяйво зірок,
і ти, пані-матінка школа!
Нам твій незабутній урок!

Приспів.

Вересень 2011


Рецензии