Дробишевська школа

Дробишевська школа
Сл. Л. Літовка Муз. М. Мотков

Окраса селища – це наша школа.
Це осередок мудрості й добра.
Стоїть серед берез світла будова,
Яка всіх учнів кожен день віта.
У школі наші бухти і причали,
У школі наші рідні береги.
У храм науки йдем ми без печалі,
Вчимося тут відмінно й до снаги.

Дробишевська школо, рідний наш поріг,
Тобі наша вірність, вдячні ми навік.
Ти нам рідна ненька, славний оберіг.
Шанувати будем тебе з року в рік!

Це рідний дім для кожної дитини,
Країна знань – у серці всі роки.
Для нас ти будеш назавжди єдина,
І пам'ять збереже на всі віки.
Найкраща в світі школа наша рідна.
Її любити треба, берегти.
Пісень і віршів, слави вона гідна.
В майбутнє радісно нам з нею йти.


Рецензии