Грай з мною

Грай зі мной, грай зі мной у любов,
Я хочу бути людиною, людиною з літери л,
Не чоловіком, не жінкою, всмоктуючи кров,
Топотіти ніжками, за ненадтям крил
Прихильного віку ловити на річці сомов,
На їжу їх не пускати,
Тільки до дому,
І у акваріумі годувати,
Кожен буде мені другом,
Як не був нихто.
І на жаль не буде, я одинок,
Жити далі від усіх у однині
Гуляю крізь ліс, бородою косаюсь гілок,
Не потрібен ніхто, лише я і мої соми, самі...


Рецензии