Поздравление для Натальи! 2018

Нехай погане,що було в житті,минеться,
А все задумане тобі вдається!
Тебе із Днем Народження ми від душі вітаємо,
А також ми тобі здоров'я й щастя побажаємо!
Любов близьких тобі хай душу зігріває
І життєва дорога хай круті повороти завжди оминає!
Якнайкраще все складається в житті і Бог тобі нехай допомогає!


Рецензии