Хъифида зун хайи хуьруьз

 Хъифида зу хайи хуьруьз
Бубадин к/вал амачт/ани,
Салам кьадай жагъурда кас
Зал вил алайд авачт1ани.

Хъифида зун хайи хуьруьз
Булахдин яд хъваз чирай заз.
Сифте камар мукъаятдиз,
Къачуз тур, чил кьаз чирай заз.

Хъифида зун хайи хуьруьз
Гьикьван мажал авачт1ани.
Зи ВАТАН! Вун зи рик/елла
Зун ви рик1ел алачт1ани.


Хъифида зун, амач сабур
Гьикьван хьурай вахъ вил галаз.
Икьван заз вуч ширин авур
Зи Ватандал са кьил ч/угваз.


Рецензии