День iменин

Мамо, не плач, наш повернеться тато,
Зійде до нас поміж білих хмарин,
Мамо, скажи, а ми зробимо свято,
Завтра у нього знов день іменин.

Мамо, матусю, а скільки чекати?
Вчора пройшло і сьогодні пройде.
Хочу я бачити нашого тата!..
Як нам покликати, звідки і де?

Хто мені стане тоді замість нього,
Бавитись буде, до річки водить,
Очі твої знову стали вологі,
Мамо, всміхнися, всміхнись, хоч на мить.

Ти подивися, вже літо навколо,
Ми ж від зими все чекаємо, що?
Хто поведе мене з квітами в школу,
Як я без нього, без татка свого?

Холодом скуті стоятимуть ріки,
Сльози замерзнуть в прозорий кришталь,
Лише один не pfгасне на вітрі
Вогник любові, міцніший за сталь.


Рецензии