Не остання?

"Буде усе не так..." –
Кажеш, а сам зітхаєш.
Час – він такий мастак –
Нищить усе, що маєш.
Календарів листки
Падають нам під ноги,
Тільки тепло руки
Кличе мене в дорогу.
Радість в твоїх очах –
Сенс мого існування.
Голкою в серці страх –
Зустріч та...
Не остання?
 
Травень, 2018р.


Рецензии