Тр йця

В трійцю запах розпускають
Квіти, трави, що в росі.
Всі печалі вмить зникають
Від вселенської краси.


Запах від дерев і трав
Тут медовий і густий.
Нам це свято дарував
Син, Отець і Дух Святий

З насолодою купаюсь,
В росах,ручки опускавши,
І додому  повертаюсь,
Квітів польових набравши...

Вмить долівку вистилаю
Ароматною травою,
І кутки всі окропляю
Я свяченою водою.

На столі в красивій вазі
Квіти польові стоять.
Трійцю - свято це, наразі,
Нам нікому не віднять.


Рецензии