Пахнет летом... укр

Вже  пахне літом, липою і медом...
Вмивають  грози землю, луки  й доли. 
Здається, що усе ще попереду. 
І що життя не скінчиться ніколи.

Духмяний вітер із настоєм трав
дурманить голову і навіває мріі.
Лататтям вквітчений, ще сонний з ночі став...
Барвінок на роздоллі голубіє...

Так гарно,  вільно в милій тишині
своі  думки пустити на світанку
на вчинки сонячні,  звитяжні і ясні.
Аж поки вже не скажуть - це останній

твій роздум... Я подякую за все. 
За добре і недобре, що минуло...
Ріка забвіння  моі думи  понесе. 
Вже не куватимуть мені роки зозулі...

А поки що в волошкових полях
радію кожній незвичайній миті. 
Біжить веселкою в майбутнє шлях. 
І треба жити... жити і любити...

26 травня 2018 р


Рецензии
Ну, до чего же ЗАМЕЧАТЕЛЬНО, Евгения!!! Яка МОВА!!! Дякую.

Андрей Аксюта 2   01.06.2018 16:42     Заявить о нарушении