Er is een afstand

Er is een afstand -
Wie kan weten wat ik voel.
Ik denk dat ik verstand
Heb van het leven, maar geen doel.

Ik wil de waarheid,
En de puurheid and de schijn...
Was ik jouw blijheid
Of was ik jouw grootse pijn?

25.05.18 23:45


Рецензии