Dobre rano, krasne rano

Dobre rano, krasne rano,
Ptaci spivaji voda tece
Nam vypravi 6e se slavi
Dneska patek takze svatek,
Zitra volno spanek do polko,

Odpocinek relaxace
At se splni co srdce raci...
Dobra duse - hodne lasky,
At preplni srdce stesti,
Pocit letu duse kvete... ;;;


Рецензии