Гiмн хiмiкiв

(Виконується під "Марш авіації", як і інші варіанти даного гімну)


Ми народились, щоб усе розлити, 

А що не ллється – висипати враз. 

І хімію ми будемо любити, - 

Вона цікава кожному із нас. 

         Приспів:  

Все вище і вище, і вище 

Завжди налаштовані йти.

Ще крок, і стаємо ми ближче 

До здійснення мрії-мети. 


Ми сірководнем нежить лікували, 

До тями нас приводив аміак… 

Лише єдине не практикували –  

Перевіряти розчини на смак. 

         (Приспів)               

Бронежилети наші – це халати, 

Сліди від куль – це плями, що на них. 

Та звично вже для нас ризикувати. 

Нелегкий шлях до успіхів нових. 

         (Приспів)   

Нерівня ми психологам-піжонам, 

Як і студентам іноземних мов, 

Ні фізрукам, чий графік «напряжённый» 

До саркастичних нас веде розмов. 

         (Приспів)   

Хоч сесія для нас – стихійне лихо, 

І, як солдатам, треба «автомат» 

Усе пройдемо стримано і тихо, 

Не повернувши голову назад… 

         (Приспів)   


Рецензии