To love at any cost 26. 05. 2018

Someday, maybe tomorrow
I will just see you...
In my dream so hollow
I might even hear you.

Someday, maybe yesterday -
Slipping through clenched fingers -
I pondered on the past delay,
Our would-be meeting lingers...

Someday or maybe never -
This chance might be yet lost.
All ties we had to sever
To love at any cost...

01:30  26.05.2018


Рецензии