Свято емоцiй

Знов святкова лінійка –
де і радість і щем…
Зі сльозами нас школа
проводжає – дощем.
Сонцесяйні краплини –
діаманти немов.
У полоні емоцій
ми – і не до розмов.
Жде попереду всесвіт.
Не свої вчителі –
у думках як це буде
нам без них на землі…
Довго треба шукати
невідомі іксів -
щоб своє у суспільстві
місце кожний посів...   

Травень 2018


Рецензии