Птахи...

          тепло відчувають!


З ранку птахи тепло відчувають,
На верхівки дерев по всякчас сідають,
Радісним щебетом весну зустрічають,
Весело для нас співають.

Люблять люди пташиний спів,
В ліс ідуть його послухать,
Милуються тьохканням солов`їв,
Яке весною луна з усіх боків.

Метелики барвисті над лугами літають,
На зелені травинки залюбки сідають.
Різнобарвні крильця їх, під сонцем мерехтять,
Мов пелюстки квіток, у калейдоскопі блискотять. 


Рецензии