Мамина...

            пісня!

Колискову пісню, мамину, пам’ятаю,
Завжди своїм дітям її співаю,
З цією піснею і внуки підросли,
Голос мамин згадую завжди:

– «Люлі,  люлі, люлі – два голуби гуде,
А третя голубка сидить та воркоче:
– «Любив козак дівку та кинути хоче».
– «Ой, як би я знала, що ти кинуть хочеш,
Я би свої крила та й позолотила;
Я б свою голівку квітами накрила,
Щоб мати не знала, кого я любила!»
– «Люлі,  люлі, люлі – два голуби гуде!»
 


Рецензии