Наши сердца

Втоплюся в твоїм погляді глибокім,
Й піду на дно самісіньке душі.
В твоєму серці птахом одиноким
Лишусь писать сонети і вірші.

Влечу в твою відхилену фіранку,
Й на твоє сяду схилене плече.
Нехай всю ніч, до самого до ранку
Твоя любов крило мені пече.

Вірвуся в твої обійми гарячі,
І щоб ні хмар, ні гроз, ні вітерця!
Нехай свіча холодним воском плаче,
Та наші поєднаються серця…   


Рецензии