Твоi сигарети

Я вдихаю дим від твоїх цигарок,
І мій ЗСЖ йде під три чорти.
В мене теж залежність, від дечого іншого...
Не керую собою коли ми вдвох,
Поцілунки зі смаком нікотину й смоли
Відрізають зв'язок із дійсністю.
.
Що ти куриш? Скажи,
Я куплю і палитиму
В себе вдома замість ладану.
Хай цей дим заповзає в жадання й думки,
Ґвалтує мою витримку,
Ламає всередині, що ще не зламано.
.
Я не буду просити тебе, щоб кидав,
Я п'янію, дурію від цього запаху.
Мої очі самі закриваються.
Це не сигарети, це - ритуал,
Це - сигнал для мого запалу,
Ми обидва знаємо: щось починається.
.
Тепер кожного разу, коли я чутиму
Цей запах твоїх цигарок,
В мені буде запалюватися вогник.
Відтепер, володар моїх снів і думок - Твій нікотинозалежний подих...


Рецензии