Вeснi радie Рай Зeмний

Весна, захлюпотів дощ,
почалася рання гроза.
Від свіжого повітря
кругом голівонька.
Очі заплющу,краще чути
співи птахів.
Весні радіє Рай Земний.
Мандрую в пошуках мети Життя.
Добитися хочу єднання з усім Світом,
це є блаженство - істинне щастя.
Духовність стан моєї Душі,
вона мені конче потрібна
для творчості та життя.
Я - є Душа, моя цілеспрямованість
служити іншим,загартовувати себе,
бо я - крапелька  Єдиного Океану
під назвою - Земна Любов.


Рецензии