Глаголет истина

Анаграммы.

глаголет истина -
глотните, салаги!

***

уста младенца -
услада танцем!

***

уста младенца - смута да ленца!

***

устами младенца
сметал ад - цунами!

***

эх, итожу -
ох уж эти!..


Рецензии