Родина

Шкільна презентація родовідного дерева для початкових класів.


  " Родина, рід: які слова 
  святі,
  Вони потрібні кожному в
  житті,
  Бо всі ми з вами ніжні
  гілочки
  На дереві, що вже стоїть
  віки.
  Це дерево – наш славний
  родовід,
  Це батько, матір, прадід
  твій та дід... "


Найщасливіша я в світі дитина
Бо маю сім'ю, бо маю родину,
Я маю матусю, вона як калина
Завжди чарівна і завжди єдина.



Вона і без слів мене розуміє
І словом і ділом навчити зуміє,
Хоч я непокірною трохи буваю
Та все ж, вона ніжно мене обіймає.



Ще є в мене братик, бешкетник буває
Але він завжди мені захищає,
Хоч менший, на трішки, але не зважає
І часто себе дорослим вважає.



Ще є і бабусі і є дідусі
Дядечки, тітоньки, рідні усі,
Свою я родину дуже люблю
І щастя у Бога для неї прошу.


Рецензии