Назву побачиш сам

Ідуть мої однолітки за небокрай,
Що душі їх чекає- пекло,рай?
У кожного доля своя не проста,
А я,халамидник,не маю натільного навідь хреста.
В погоні за щастям безкінченній гонитві
Час не знайшов,щоб вивчить слова однієї молитви.
Спромігся на два слова аж:-" Отче наш!"
Ні, це не байдужість,друже-
ЩЕ НЕ БОЛІЛО ДУЖЕ?!
Не вірю і тим,хто осіняє знаменням святим наліво,направо.
Вірю реальним я справам.
Весь світ обіймати можливо і краще,
Для мене важливо спасти одну душу пропащу..
Скоріше рятуйте-заблукав в філософії хащах


Рецензии