долаю труднощi любовью

Все тріщить і
все болить
Надоїло з болем жить

Я біль долаю дуже сміло
я в коханні преуспіла

Полікувала ним я тіло
Вхопити щастячко успіла
Уже нічого не болить
Доріжка сяє хочу жить


Рецензии