***

               
 Про танк*

   -Командуючий танкового корпусу у апарата!-
   -Якого корпусу? У тебе один танк! Ти, шо,горілки знову там набрався?-
  -Тверезий ще, бо не виходив зовсім із штабної хати.
   А як двигун від танка ми вже пропилИ, отож від нього корпус і зостався!-

                Про озеро*

               
  В Америці ще до колумбових часів дівчат у озеро кидали.
  Алеж, не всіх дівчат, а тільки тих, хто там ціцьки дуже маленькі мали.
  Вважали їх не згодними до браку.
  Так озеро і зветься « Тіті – кака»


Рецензии