Прийди...

Прийди до моєї хати.
Буду на тебе чекати.
Буду тебе благати,
Дружиною мені стати.

Станеш мені дружина,
Народиш доньку та сина.
Сина навчу малювати,
Доньку гарно співати.

Щаслива буде родина,
Я чоловік ти дружина.
Будем довіку разом,
Відміряним Богом часом.

Я йду до твоєї хати,
Не треба мене благати.
Буду тебе кохати,
Пестити, цілувати.

Будем вогнем палати,
Зорі в ночі хитати.
Станем единим цілим,
Загорнуті в один килим.

Любий ти мій бажаний,
Господом з неба даний.
Буду тобі дружина,
Цілого половина.


Рецензии