exercise II

заручник простору і часу
один серед самотніх див
ти й не второпаєш одразу
чи жив
             
чи звитий часом і простором
в сувій            
ти лишень читання з історій               
про свій
широкий світ
з любов`ю й з суттю й з yсим oтим
заради чого й йшов з небуття й вів спів

й ніхто й ніщо геть не підкаже
що правда й де
а лишень всесвітній і справжній
потік гуде


заложник времени
простора один средь одиноких
волшб
поймёшь ли ты
где жизни шорох
где молвь

иль свитый временем -
пространством
виток
всего лишь описанье странствий -
где толк
любви надежды правды веры
всего того
ради чего
жизнь доли странной
итог

никто ничто не скажет твёрдо
вот жизни суть
таким-то был ты: смелым, гордым
и вот: несут


Рецензии