Кольорове лiто

Райдуга весела
посеред хмарин.
Ті – як пташенята.
Сонце – мандарин.

У воді блакитній –
золотий плавець.
Й блискавка зелена -
твердить олівець.

А дощу краплини –
божі корівки.
Й – розмовляють риби
з хвилями ріки.

Травень 2018


Рецензии