Добрий бедрик

Весну вже радо розгорта
Бузка вітрилами,
І нас захоплено здійма
Над небосхилами.

Та ще й черемха молода
Пливе хмаринами
І білу пахощ розкида
Довкруж перлинами.

А теплий дощик духмяний
Стрибає цівками.
Садок ранковий, зоряний
Хита верхівками.

Вже добрий бедрик випуска
З під крилець літо.
Що теплий легіт запуска,
Між травами повито.

І поки млява не прийшла,
У прохолоді мріємо –
Зелена радість закружля,
Все квітами засіємо.

Бедрик (чи сонечко)- Божья коровка.


Рецензии