Сьпi, мой сынок...

Сьпі,мой сынок маленькі,
кветачкай сярод поля.
Сьвет-ён вялікі вельмі.
Маці ж заўжды з табою.
Сьпі і ня ведай страху.
Месячык сьвеціць зоркі.
Заўтра пайдзем уранку
пахкія рваць рамонкі.
Будзе сьмяяцца неба,
сонца дарыць лагодай.
Сьпі-сумаваць ня трэба.
Маці з табой заўсёды.


Рецензии