9 травня

Вітер гІлля схиля до землі.
Наче мертві нам знак подають,
Що загинули там, на війні,
Нам , живим, що сьогодні живуть.

Вітер гІлля схиля  до землі...
Це природа вклоняється їм,
Що загинули  там, на війні,
Мир здобувши нащадкам своїм.

9.05.2018


Рецензии