Ёххана бабця!

Шас дощ шуганэ ж

Был лі кто тут хозяін,
В этоj царскоj ізбе,
Шо ны Конь ны жылае
Вжэ j пудбыты шо дэ? –

От гозьдь выпырае.
От дошычка пэнк.
Так шо, еслі святко,
То уж і бес сечк? –

Вот мы вычоркамы j
Щось бЕмо на лбе.
Комар і тоj знае,
Ек втэнуты нешт. –

Учора мы тамкы,
Булы ву хліве зь.
І клёпка наjшлася.
І навыть бызмэнь.

А ты колы раком
Хоть лазыв пуд стрэх?
А! Значыца, бляха
Вжэ j ныц ны тычэ. –

Вах-вах! А Вахіні? –
А шо такэ, Вец? –
Да грам так закынь но...
Рэгіны ж шуткэj.

Вадразу ш хаваjСІК
От сучок візде,
Раз дужо шэ хваjно
З дубка сік о’кэj. –

От з ровыра j падаj,
Ек Таню вызэш
Кудыся в Опадыща
І в щочку но нег. –

...а мы ж начыналы
Ны з гэтак рытм, эj? –
Да. Будэмо завшы ж,
Бы Лермонт в русэj.

...от глень но: доска где?
Фанера ж но ексь


Рецензии