За спогади чiпля ться перо

За спогади чіпляється перо –
І нам рядками довгими спливають,
Розхристані в дорозі оживають
Хвилини. Сумом вдома на чоло

Лягають про батьків і нас малих –
Ми за дитинством скучили не марно –
Зібралися рокИ в намисто гарне,
Але лише на пам’ять, не живих.

Минуле нам усе в яскравих снах –
Любилося, страждалося, в родині
Була дорожча біля нас людина,
Весни блакить і зоряний розмах.

Перо ковзне, так піде в забуття
Тепло долонь і синьоокий погляд.
Спливе невтішно про рідненьких спогад –
Що риска є між датами життя…

                13.05.2018


Рецензии