хай летять вони, мов на крилах...

вільний вітер, навкруги -віє...
розповім йому про свої мрії...
хай летять вони ,мов на крилах...
розкажу йому про любов дівочу ,
що у серці дзвенить, мов дзвіночок...
вітер, він такий , про все знає,
бо повсюди по  землі він гуляє...
він такий, як саме коханння-
то п*янкий і палкий, а то лютий...
розповім йому свої мрії...
може він мені ,щось  та навіє...


Рецензии
Хай Вам Щастить!

З повагою,

Владимир Кусков   03.08.2023 12:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.