бо без кохання, життя -то неволя...

думки...)


 доля...

     так, доля...
 
        біжи-не біжи...

           буде те,що написано зверху, кимось...

              кого ,ми ,не бачим ніколи...

                тільки буває ,що сум закриває нам очі...

                коли лихо,все застеляє навколо...

                хочеться долі ,такої,щоб пісні співати...

 жити,радіти,кохати...

      лиш іноді, сумувати...

          доля...всмісхись мені доля...

            бо без кохання ,життя -то неволя...


Рецензии
Да,без любви невозможно прожить.Только она нам даёт наслажденье,дарит мечту и
сновиденья,радости утра и пробужденья.Как хороши эти дни и мгновенья!!!В-лад-и-
мир Круцко.

Владимир Круцко   16.01.2024 00:58     Заявить о нарушении