Сльози в очах...

Коли закінчиться війна?
Хай буде проклята вона!
За рани, біль наших синів,
За сльози їхніх матерів.

За страх іще малих дітей,
Неспокій всіх старих людей.
За вирви градів і гранат
І за нечуваність всіх втрат.

За вдів — життя їх без кохання,
Самітність з вечора й до рання.
Хай буде проклята війна,
Горе завжди несе вона.


Рецензии