Бяры сваё

Простая гэта жыццё:
Заўсёды бяры сваё.
Не выдавай сяброў,
Не саступай дабро –
Заўсёды бяры сваё.

Простая гэта вайна:
Іншыя ідуць на нас.
Не пакідай сяброў,
Не ўцякай з дамоў –
Заўсёды бяры сваё.

Проста ў такой барацьбе:
Ты спадар ці няма цябе.
Таму будзь гатовы на ўсё,
Не аддавай, што тваё –
Заўсёды бяры сваё.


Рецензии