За що... Ти мовчки пий...

За що п’ємо?  Ти мовчки пий.
У нас сьогодні день, дев’яте травня,
Немов останній смертний бій…
Ще наливай, бо навпіл душу травить

Сволота, що не бачила війну,
І для яких Освенцим – дискотека.
Я при житті тварюк цих прокляну…
Жалію, що у нас нема вендети,

І загубився батька ППШа,
І не підняти діда із могили,
І б’ється на гачку моя душа,
Вкладаючи в останній постріл сили.

П’ємо, щоб знову здох фашист,
Щоб нам ніколи не стріляли в спину,
Й повстали батько з дідом в повний зріст...
Бо рятувати нікому країну!

09.05.20018г


Рецензии