Я тебе не вiдпущу

Мені хотілось просто знати,
Що я потрібна тобі такою, як є…
Нічого не бУло, а отже немає і втрати.
Кожен отримав своє.
.
Я просто так хотіла правди.
Не обіцянок, не красивих слів.
Бо я відкрила усі карти,
А ти нічого так й не зрозумів.
.
Ми звикли грати в ігри один з одним,
Перетягувати канат…
Змагатись, в кого більша сила волі,
І хто з нас більший психопат.
.
А щирість — то кришталь, вона тремтить щоразу,
Як хтось вигадує нову стратегію в бою.
Просто ніколи нікому не кажи більше фразу:
Я тебе не відпущу...


Рецензии