Вогонь в душi- твiй вихiд назавжди

У темну ,темну ніч,
Прильну до твого я волосся,
І місяць маревий навзбіч,
Освітить золоте колосся.

На небі з'явиться зірка,
І листя золоті дерев
Впадуть тихесенько біля червоного квітка,
І десь почується той лютий рев,

Що принесе нещастя тим,
Хто є порожній у душі,
Хто в мареві не вміє йти,
Тай тим, хто не змогли знайти фарбовану пляму на аркуші.

Ті люде зрозуміти ніколи не зможуть,
Де правда є, де є кохання,
Вони свої плоди пожнуть,
Коли в житті прийде мовчання.

Але для тих, хто вміє жить,
Хто вміє правду говорить,
Усюди шлях відкрит один-
Завжди вилазити з низин.

Вони здатні на усе,
Підвладне їм здобути навіть найскладнішу перемогу,
А всі побічні складності - то є пусте,
Завжди знайдуть вони дорогу!

Що хочу я донести до тебе, читачу?
Так тільки те, що вихід є завжди.
І віру в тебе я не втрачу,
Ти тільки свої мрії до завершення доведи.
20-21 декабря 2017


Рецензии