Мад зун жагъурмир

 На хатур хайила катнай зун яргъаз
 Минет я , садрани мад зун жагъурмир!
Вун к1ан хьунин гьиссер, батмишда за кьаз
Рик1 т/ардай гафаралди , зун кьац/урмир.

 Жагъуриз фенай вун вахъ кьадай гуьзел
Авуна сагъ тежер хер зайиф рик1ел.
Масад кьунай вуна зун туна рекьел
Экв амач велера , заз вун къалурмир.

Агудна на вири хъуьт1уьн къаяр зав.
Чил к1еви хьанай заз, кьакьан хьанай цав.
За вучин ? агатнач зин к/енивал вав
Цуьк кьарада твадай т/урфан ракъурмир!

Вун к1енивал хуьда за серин к/вале
Жагъанвач заз къайда ,эх жедай гьеле.
Алакьнач хьин валай, кар кьур на хиве
Бес хьурай, бес хьурай зи чан къарсурмир!


Рецензии